Važne informacije o upisima u kolegije Centra za strane jezike

Studenti prve godine prijediplomskih studija upisuju neki od kolegija stranog jezika kao obavezni kolegij jezičnih kompetencija ili kao izborni kolegij, prema Izvedbenom planu pojedine studijske grupe koju su upisali.

Ako studirate Fonetiku, Informacijske znanosti, Psihologiju ili Sociologiju, OBAVEZNO upisujete jedan od sljedećih odgovarajućih kolegija: Engleski jezik struke za fonetičare 1Engleski za informacijske stručnjake 1, Engleski jezik struke za psihologe 1 ili Engleski jezik struke za sociologe 1. Ako ste upisali jedan od navedenih kolegija NE UPISUJETE kolegij Engleski jezik za akademske potrebe 1.

Engleski jezik za informacijske stručnjake – informacije o upisu u grupe dobit ćete na sastanku odsjeka ili kod nastavnice Petre Barbarić.

Engleski jezik struke za fonetičare – upis u grupe na Omegi (lozinka: czsjgrupe).

Engleski jezik struke za psihologe – u grupe vas raspoređuje matični odsjek.

Engleski jezik struke za sociologe – upis u grupe na Omegi (lozinka: czsjgrupe)

Studenti prijediplomskih studija viših godina upisuju strani jezik kao izborni kolegij, također prema Izvedbenom planu studija koji pohađaju i prema razini prethodnog predznanja. Prednost upisa u kolegij imaju studenti kojima je jezik obavezni kolegij.

Studenti diplomskih studija upisuju strani jezik također kao izborni kolegij (osim ako to njihovim Izvedbenim planom nije drugačije određeno). Student upisuje Strani jezik za akademske potrebe 1 ( ili Strani jezik za akademske potrebe 3 ako je odslušao Strani jezik za akademske potrebe 1 i 2), a na nastavu dolazi prema rasporedu kolegija za prijediplomske studije i bira grupu koja odgovara njegovoj razini znanja.

Sve informacije o upisima u grupe po kolegijima i sama predbilježba u grupe nalaze se na Omegi, u kolegiju Centar za strane jezike – upis u grupe, lozinka: czsjgrupe, stoga je važno da se što prije upišete u navedeni kolegij i odabere grupu koju će pohađati prema rasporedu.

Za sve dodatne informacije o pojedinom kolegiju i mogućnostima upisa kolegija i određene grupe obratite se predmetnoj nastavnici putem e-maila ili u Tajništvo Centra za strane jezike.

Engleski jezik

Gabriela Bagić, predavačica                                  gbagic@ffzg.unizg.hr

Petra Barbarić, viša predavačica                         pbarbari@ffzg.unizg.hr

mr. sc. Ines Jelovčić, viša predavačica              ijelovci@ffzg.unizg.hr

Tina Miholjančan, viša predavačica                    tina.miholjancan@ffzg.unizg.hr

mr. sc. Vivijana Radman, viša predavačica     vradman@ffzg.unizg.hr

Francuski jezik

Jasna Ćirić, viša predavačica                       jciric@ffzg.unizg.hr

Njemački jezik

Azra Plićanić Mesić, viša predavačica          aplicani@ffzg.unizg.hr

dr. sc. Mirjana Šnjarić, viša predavačica      msnjaric@ffzg.unizg.hr

Ruski jezik

Studenti koji upisuju kolegij Ruski jezik 1 – razina A2 zbog greške u sustavu neće moći upisati kolegij preko Studomata, nego putem sustava molbi. Zbog toga vas molimo da dođete u Tajništvo Centra (soba B325) radnim danom u vremenu od 10:00 do 12:00 i od 13:00 do 15:00 sati te podignete molbu za ručni upis kolegija koju zatim predajete u Studentsku službu ili nam se javite mailom na centar@ffzg.unizg.hr.

dr. sc. Sanja Veršić, predavačica                sversic@ffzg.unizg.hr

Španjolski jezik

Ana Matijević, viša predavačica                   amatijevic@ffzg.unizg.hr

Talijanski jezik

dr. sc. Arijela Fabrio, viša predavačica     afabrio@ffzg.unizg.hr